Top 5 Online Kleding Winkels!

Posted on |

Bekijk hier welke winkels als beste uit de bus zijn gekomen.

5. Asos
Het handige aan Asos is dat ze meer dan 30 maten hebben! Zo is er iets voor iedereen. Combineer dit met de verschillende merken die ze aanbieden en je kunt niet fout zitten. De website is erg makkelijk te browsen en er is voor iedereen iets te vinden. Een terechte nummer 5!

4. Nike
Het bekende merk Nike heeft een groot voordeel. Het is altijd van zeer goede kwaliteit. Tegenwoordig hebben ze niet alleen meer sportkleding. Zo hebben ze ook polo’s, broeken en zwemkleding. De website zelf is erg overzichtelijk en gemakkelijk om iets te bestellen. Studenten krijgen daarbij nog eens 10% korting!

3. Bonprix
Bonprix wilt wereldwijd mensen inspireren met hun fashion en dat merk je. De webshop is gevuld met de leukste mode en het is lastig om niet teveel te willen kopen. De website zelf is zeer makkelijk te browsen en bestellen is zeer eenvoudig. Hier vind je gegarandeerd je lievelingslook.

2. Zalando
Op Zalando vind je tegenwoordig niet alleen meer schoenen. Het is inmiddels een van de meest populaire webshops om online kleding te bestellen. Je vind er de beste merken waarmee je je portemonnee goed op de knip moet houden. Een terechte nummer 2!

1. Wehkamp
Al meer dan 65 jaar levert Wehkamp aan heel Nederland. Het heeft daarmee de positie bemachtigd van meest populaire online fashion winkel! Een terechte nummer 1 met de leukste merken en fashion artikelen. Met wel meer dan 400.000 artikelen heb je altijd wat wils voor iedereen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *