korting op fashion

Styling tips voor de heren

Geplaatst op

Kun jij wel wat tips gebruiken om een echte goede stijl voor jezelf te ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres. We vertellen je graag de do’s and don’ts wat betreft aanschaffen van kleding, en hopelijk kun je na het lezen van deze blog jouw perfecte outfit samenstellen. Lees dus snel verder.

Zes kleuren die altijd staan

Echte goede standaardkleuren voor in je kast zijn de kleuren zwart, grijs, wit, beige, donkerblauw en donkergroen. Met deze kleuren zit je vrijwel altijd goed. Je kunt deze kleuren in verschillende tinten toepassen en altijd combineren met andere kleuren. Als het grootste gedeelte van jouw kledingkast bestaat uit deze zes kleuren, dan heb jij in principe alle ingrediënten bij elkaar voor een outfit voor elke gelegenheid.

Kleding die je altijd in je garderobe moet hebben

Er zijn een aantal basics die altijd verstandig zijn om in je kledingkast te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • 2 neutrale spijkerbroeken
  • 1 nette broek/ pantalon
  • Een mooi net pak voor speciale gelegenheden
  • Een aantal T-shirts in basic kleuren
  • Een net en comfortabel jasje
  • 2 truien met bijvoorbeeld een col voor de koude dagen

Met deze basics kom je altijd uit de voeten en zie je er gewoon en netjes uit.

Denk aan accessoires

Bij een stijlvolle, goed passende kledingstijl hoort natuurlijk ook iets van accessoires om je kledingstijl een extra persoonlijk tintje te geven. Horloges bijvoorbeeld, dit item staat haast overal bij en kun je in talloze verschillende stijlen krijgen. 

Wat kun je beter vermijden

Uiteraard zijn er ook kledingstijlen en modellen die je soms beter kunt vermijden als je netjes en fris de deur uit wilt gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Afgetrapte schoenen

Loop jij al een poos op oude schoenen? Dan is het wellicht tijd om deze eens te vervangen. Als er namelijk iets onverzorgd staat dan zijn het wel afgetrapte schoenen. Ondanks dat het er erg rommelig en onverzorgd uit ziet is het ook nog eens slecht voor je voeten. Je moet nog lang met je voeten doen, dus zorg er goed voor!

Vesten met capuchon

Je hebt ongetwijfeld wel ergens een vest met capuchon in de kast hangen. Dat is op zich niet erg en fijn om te dragen, maar toch is het beter om dit gewoon lekker thuis te dragen op je ontspannen momenten van de dag. Ga je de deur uit, draag dan liever geen capuchon, het straalt namelijk lui en laksheid uit. Je wilt juist fris en fit voor de dagen komen, en dit kun je dus heel goed laten zien in je kledingstijl.

Hou je kleding neutraal

Probeer logo’s, teksten en afbeeldingen op je kleding te vermijden. In de meeste gevallen staat dit vaak schreeuwerig en zelf een tikje ordinair. Er zijn uiteraard uitzonderingen maar meestal kun je beter gaan voor kleding met een neutrale kleur met eventueel een net en beschaafd motief.

Nu je genoeg geïnformeerd bent over de do’s and don’ts, kun je eindelijk gaan shoppen! We raden aan om eens te gaan kijken voor bijvoorbeeld Mezaldy kleding. Hier kun je je outfit absoluut goed samenstellen. Kijk op www.mezaldy.com en laat je inspireren.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen op het gebied van mode. Lees er over en doe je voordeel met de tips die we je brengen via onze inspirerende publicaties.

Contactgegevens

Via info @ kortingopfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden